Sinds juli werk ik nog maar 4/5de en dinsdag ben ik dan thuis. Meestal is dat een ik-doe-lekker-niks-dag waarbij we samen brunchen. Ook zaterdag en zondag is er niet altijd een ontbijt.
De vetgedrukte woorden linken ineens naar het recept. Ik gebruik hier een kleurcode:
- Veganistisch
- Vegetarisch
- Vlees of vis
- Ik ben niet helemaal zeker wat er in zit
Zaterdag
- Brunch: speltbrood met boter, een zachtgekookt eitje en ook nog een boterham met pindakaas
- Een peer
- Frietjes van de frituur/snackbar met ketchup van smaakt, veganaise en gesnipperde ui
- Muesli met sojamelk
- glaasje schuimwijn en erwtensoep (toast literair in de bib)
- speltbrood met veganistische mierikswortelspread (uit de Duitse Aldi)
- Gewokte Chinese kool, paksoi, ui, knoflook met bruine rijst en pindasaus
- Zelfgemaakte appelmoes met geweekte havermout en gehakte walnoten
- 2 pralines, traktatie cursist
- Gewokte Chinese kool, paksoi, ui, knoflook met bruine rijst en pindasaus
- Handje zelfgemaakte studentenhaver
- pasta met zalm, prei en room + een glas witte wijn
- Stukje 99% chocolade
- 2 roggecrackers met pindakaas en banaan
- Pasta met zalm, prei en room
- Handje zelfgemaakte studentenhaver
- Chili sin carne met avocadospread
- klein bakje zoute chips en een glas witte wijn
- Muesli met amandelmelk en een mandarijn
- Marsepeinmuffins
- Roggecrackers met kruidige wortelsoep (uit de diepvries)
- Chocoladecake (traktatie collega)
- Chili sin carne met avocadospread
- Handje zelfgemaakte studentenhaver
- Overnight oats met amandelmelk, banaan en cacaonibs
- Marsepeinmuffins
- Roggecrackers met kruidige wortelsoep (uit de diepvries)
- een mandarijn
- Geroosterde groentjes met aardappel, een soort van vleesvervanger op basis van havermout en spelt uit de Duitse Aldi, zelfgemaakte veganistische knoflooksaus
- Snelle appelcrumble
- Stukje 99% chocolade
- Overnight oats met amandelmelk en een mandarijn
- 2 speculaasjes bij de koffie
- Salade met biet, boerenkool en boekweit
- 2 rijstwafels met tahin
- Savooitaart (recept volgt nog)
- Linzenchips van Lima
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.