zondag 7 juli 2013

Groentenpap 2.0

Als avondeten en geweldig makkelijk recept bedacht. Groentenpap klinkt natuurlijk als babyvoeding maar dat is het  in dit geval niet hoor. Echt een ideaal zondagavond gerecht (dat weinig afwas oplevert).


Nodig voor 1 persoon
  • een halve ui
  • een halve grote tomaat
  • een halve paprika
  • teentje look
  • peper
  • Provençaalse kruiden (naar smaak,bij mij1 eetlepel)
  • 20gr polenta
  • 1 koffielepel olijfolie
  • 6 groene olijven
  • 200ml magere melk
Versnipper de ui en look. Snij de paprika en tomaat in blokjes en de olijven in schijfjes. Verwarm de olie in een pan en bak de ui en look glazig. Doe er de kruiden en  de rest van de groenten bij. Laat 3 minuutjes rustig bakken en voeg dan de melk en polenta toe. Laat onder voortdurend roeren indikken. Als de pap goed dik is vuur afzetten en serveren op een bord of in een kommetje. Smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...