Over Ilona


Hallo, 

Ik ben Ilona. Sinds een aantal jaren Limburger, iets minder lang samenwonend met mijn “Hollander” en nog iets minder lang op weg naar een rotzooivrij leven.
Oorspronkelijk ben ik beginnen bloggen om mijn recept makkelijk bij te houden en terug te vinden. Van alles wat ik post denk ik: "Oe, dat was zeker voor herhaling vatbaar." Maar het is natuurlijk nog leuker als niet alleen ik maar ook andere ze (lekker) vinden.
Eerst wou ik enkel suikervrij koken maar langzaam ben ik ook bepaalde E-nummers gaan vermijden en duurzamer gaan koken. Ondertussen ben ik veganist geworden wat wil zeggen dat ik geen dierlijke producten meer eet omdat veehouderij heel belastend is voor het milieu.

Naast koken komen hier ook andere duurzame topics aan bod. Zo is er 1x per maand duurzame dinsdag met milieuvriendelijke tips en ideeën of zijn er gewone blogspots over duurzaamheid of consuminderen.

Naast bloggen, koken en de keuken als een slagveld achterlaten heb ik ook nog andere bezigheden. Lesgeven in het volwassenenonderwijs bijvoorbeeld. Of vrijwilligerswerk in de plaatselijke wereldwinkel, het cultuurcentrum en nog wat losse dingen. Daarnaast lees ik veel en gebruik ik de zo opgedane kennis in een quizploegje.
Verder ben ik een niet-facebook-fan van De Lijn, openbare bibliotheken, de voedselteams en supermarkten in Duitsland.

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt kan je die altijd kwijt in de reacties of je mag ook mailen op ikkenormaal@gmail.com

Disclaimer
Probeer gerust al mijn receptjes uit maar als je ze wil publiceren, gelieve dan steeds een link naar mijn recept te plaatsen. De inhoud, recepten en foto’s van deze website mogen niet worden overgenomen zonder toestemming of zonder vermelding van de bron.

1 opmerking:

  1. Fijn om hier terecht te komen. Tot mijn eigen scha en schande moet ik toegeven dat ik vlees nog altijd niet volledig verbannen heb. Zou ik ook niet echt kunnen denk ik, daar geniet ik nog teveel van. Wat ik wel ga doen, is hier eens op zoek gaan naar wat "milieuvriendelijker" eten. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...