dinsdag 24 mei 2016

Tofubanaantoetje

Met een restje tofu, zin in een dessertje en geen schrik om te experimenteren? Dan gooi je toch allerlei lekkers in de hakmolen komt er al eens iets lekkers tevoorschijn.
Dit recept is supersnel klaar. Je kan het meteen opeten dus ideaalals je snel iets lekkers wil te voorschijn toveren.


Voor 2 porties


  • 175gr tofu
  • 1 grote banaan 
  • 30gr geraspte kokos  (+ wat erxtra om te garneren)
  • 1 lepel agavesiroop 
  • 1 vol koffielepeltje carobepoeder
  • Eventueel een scheutje plantaardige melk
  1.  Knijp de tofu licht uit zodat het meeste vocht eruit is.
  2. Doe de tofu, banaan, agavesiroop, geraspte kokos en carobepoeder in de hakmolen. Haktot een gladde massa.
  3. Voeg eventueel wat plantaardige melk toe tot het smeuïgheid heeft die je zelf wil.  
  4. Garneer met wat extra geraspte kokos en klaar 
 OPMERKINGEN
  • ik deelde dit niet en at er gewoon 2 dagen na elkaar van. Blijft goed in de koelkast
  • Een goed rijpe banaan maakt het heerlijk zoet,misschien is de agavesiroop zelfs niet nodig 
  • carobepoeder kan je ook vervangen door rauwe cacao of je kan het ook gewoon weglaten.  



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...