zondag 10 mei 2015

Tofu-ricotta

Veganistische Italiaanse kaas, dat was het idee. Echt ricotta is misschien wat te hoog gegrepen maar het komt dicht in de buurt. Deze "kaas" is snel en makkelijk te maken en je kan er alle kanten mee op. Gewoon zo of verwerken in een ander recept, warm of koud.

Danku Sarah ;-)

Voor een dikke 100gr
  • 100gr tofu
  • 10gr gistvlokken (2 volle lepels)
  • 1 lepel olijfolie
  • 1 Provençaalse kruiden
  1. Pers de tofu goed uit dat het meeste nat eruit is. Laat nog even uitlekken in een vergiet
  2. Breek de tofu in 4 stukken en doe samen met de andere ingrediënten in de hakmolen
  3. Hak tot een fijne massa.
  4. Gebruik meteen of bewaar in de koelkast.

Wat ik ermee gedaan heb? Iets superlekker gemaakt. Dat zal je morgen wel zien ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...