Het resultaat is een lekkere picknicklunch.
Voor 2 porties
- een halve bussel radijsjes met een beetje groen
 - 100gr tofu
 - peper en zout
 - scheutje citroensap
 - beetje gedroogde dille
 - enkele schijfjes komkommer (optioneel natuurlijk)
 - brood naar keuze (4 grote boterhammen)
 
- Laat de tofu goed uitlekken in een vergiet
 - Was de radijsjes. Ik liet er een kort stukje groen aanzitten. De bladen verwerk ik in andere gerechten)
 - Doe de tofu, de radijsjes, een beetje kruiden en citroensap in de hakmolen en draai tot een mooie massa waar nog stukjes inzitten.Proef en kruid eventueel bij
 - Besmeer het brood met de spread en werk af met schijfjes komkommer en gedroogde (of verse natuurlijk) dille
 
- Geen zelfgebakken brood deze keer omdat de oven kapot is.
 - Heel lekker met roggebrood maar ander brood kan ook
 - Je kan dit ook een dag bewaren in de koelkast, langer misschien ook maar heb ik zelf niet geprobeerd ;-)
 
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.