dinsdag 15 april 2014

Kokosbanaanpudding

Dit is nog eens een supermakkelijk recept dat al even superlekker is. Ideaal als tussendoortje of als heerlijk dessert.
Ik had nog en half blikje kokosmelk staan van gisteren en ik had bananen liggen. Veel inspiratie is er dan niet nodig om tot dit resultaat te komen. 

Voor 2 personen
  • een half blikje kokosmelk (200ml)
  • 1,5 bananen.
  • Eventueel caca nibs en/of geraspte kokos voor de afwerking
  1. Zet de kokosmelk een uurtje van tevoren in de koelkast zodat die lekker romig is.
  2. Doe de banaan en de kokosmelk in de blender
  3. Blend tot een homogene massa (ik heb er een klein beetje water bij gedaan omdat het blenden anders niet lukte maar ik heb geen echt goede blender)
  4. Verdeel de massa over 2 kommetjes
  5. Versier eventueel met cacao nibs of geraspte kokos
  6. serveer direct (en probeer nadien de blender zo goed mogelijk uit te lekken)
OPMERKING:
  • pas op bij de aankoop van kokosmelk. In de meeste blikjes zit rotzooi.
  • Volgens mij kan je hier ooknog een hoop extra ingrediënten aan toevoegen: ander fruit, cacao, noten, bessen,...

2 opmerkingen:

  1. Laat ik dat nou ook nog precies hebben liggen. Denk dat ik het vanavond maar als dessert ga eten!

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...