woensdag 23 april 2014

Peersalade

Het leuke aan de groentepakketten vind ik dat je sneller wat nieuwe combinaties gaat uitproberen en dingen bij elkaar gooit wat je anders nooit zou doen. Zoals deze lunchsalade (want gisteren was de vakantie gedaan.) Witloof, radijsjes, eikenbladsla en peer had ik allemaal lekker biologisch in huis.



Voor 2 porties
  • 1 grote stronk wiltoof
  • een 10tal radijsjes
  • 1 peer(conference)
  • een handje eikenbladsla
  • 70gr boekweit (+140ml water)
  • een lepel zaadjesmosterd
  • 2 lepels lijnzaadolie
  • 1 lepel perenstroop (of honing als het niet vegan moet zijn)
  1. Kook de boekweit zoals aangegeven op de verpakking en laat afkoelen
  2. Maak de dressing, meng hiervoor de mosterd, olie en stroop.
  3. Was de groenten en snij ze in stukjes 
  4. Doe hetzelfde met de peer
  5. Meng alles onder elkaar.
  6. Ideale lunch om mee naar je werk te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...