dinsdag 29 april 2014

Bietenontbijt

Rode bieten,ik had er nog een aantal liggen uit mijn groentepakket die dringend op moesten. Dus bieten als ontbijt, waarom niet. Samen met wat appelpeermoes ben je dan al ver.
Dit is ook weer een ontbijt dat je de avond van tevoren al kan klaarzetten, zo heb ik ze het liefst ;-)

De bruine vlek zijn speculaaskruiden hoor

Voor 2 porties
  • ongeveer 150gr appelpeermoes (of gewone appelmoes)
  • 1 geschilde rode biet (gekookt of gepoft in de oven)
  • 25gr havermout
  • 25gr hazelnoten (of andere noten naar smaak)
  • Speculaaskruiden naar smaak
  1. Doe alles in de hakmachine
  2. Hak tot je bijna een egale massa heb
  3. Doe de brei in een potje en klaar
  4. 's Morgens uit de koelkast nemen en direct klaar voor gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...