donderdag 28 augustus 2014

Pasta met courgettekaassaus

Nog een vakantiereceptje dat ik vergeten was,waarschijnlijk omdat de foto genomen is met de gsm van vriendje in plaats van mijn fototoestel. Dat verklaart ineens ook de slechte kwaliteit.
Op vakantie hadden we witte pasta maar thuis zou ik dit zeker met volkoren pasta maken.



Voor 2 porties
  • pasta naar keuze (best volkoren natuurlijk)
  • een halve courgette
  • 2 tomaten
  • een halve ui
  • 1 teentje look
  • 300gr kipfilet
  • 3 lepels kruidenkaas
  • olijfolie
  • peper en zout
  • Provençaalse kruiden
  1. Kook pasta gaar
  2. Snipper de ui en knoflook
  3. Snij de tomaat en courgette in blokjes
  4. Snij de kip in blokjes
  5. Verhit olie in een pan en fruit de ui en de knoflook
  6. Voeg de kip toe en bak op een zacht vuurtje aan alle kanten. Kruid naar smaak
  7. Doe de courgette en de tomaat erbij en baak een paar minuten mee. Zet een deksel op pan
  8. Roer er de kaas onder en laat nog een drietal minuten op een zacht vuurtje staan.
  9. Serveer met de pasta

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...