Voor 2 personen
- 200gr aardappelen (wij zijn geen aardappeleters dus als je graag veel aardappelen hebt neem je maar meer)
- 250gr koolvisfilet (half ontdooid. Ik leg die 's morgens in de koelkast en meestal is die dan 's avonds nog niet helemaal ontdooid maar laat ik dat zo)
- 1 tomaat
- een halve ui
- 2 teentjes knoflook
- een halve (gele) courgette (van normale grootte)
- een halve rode paprika
- 1 lepel olijfolie
- Provençaalse kruiden
- peper
- 2 groene pepertjes uit een pot (Zoals je bij Grieks eten wel ziet of bij een kebap krijgt)
- Verwarm de oven voor op 200C
- Schil de aardappelen,was en snij in stukken en kook op de normale manier
- Snij alle groenten in blokjes en doe in een ovenschotel. Bestrooi met peper en Provençaalse kruiden en giet er de olijfolie over. Roer goed.
- Bestrooi beide kanten van de koolvis met peper en leg boven op de groenten.
- Zet ongeveer 20 minuten in het midden van de oven en draai halverwege de vis om.
- Serveer met de gekookte aardappelen. (als de aardappelen sneller klaar zijn dan de vis kan je ze gewoon nog even bij in de ovenschotel leggen).
- Klaar

Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.