vrijdag 2 augustus 2013

Snelle pasta

Soms heb ik eens een dag waarop ik geen zin heb om te koken. Meestal een dag waarop een aantal dingen zijn fout gelopen. Gisteren was zo'n dag. We zouden ovenfrietjes eten maar ik was weer gaan fietsen en wou NU eten. Vriendje stelde voor om naar de frituur te gaan maar zo erg was het nu ook weer niet. Dan maar snel dit recept bedacht. Was op 15minuten klaar.


Voor 2 personen
  • 80gr volkoren pasta
  • 1 kleine courgette
  • 1 tomaat
  • 1 paprika (geel is het leukste met rode tomaat en groene courgette) 
  • halve ui
  • 1 teentje look
  • 60gr mozzarella (een half bolletje)
  • een lepel Provençaalse kruiden
  • Peper
  • olijfolie
  1. Kook de pasta (en volg ondertussen de volgende stappen)
  2. Pelen snipper de ui en knoflook
  3. Verhit olijfolie in een grote pan en bak de ui,knoflook en kruiden
  4. Was en snij ondertussen de courgette in blokjes en voeg toe
  5. Was en snij ondertussen de paprika in blokjes en voeg toe
  6. Was en snij ondertussen de tomaat in blokjes en voeg toe.
  7. Snij de mozzarella ook in blokjes
  8. Als de pasta gaar is giet je hem af en doe je hem bij in de pan.
  9. Voeg al roerend de kaas toe en laat zachtjes smelten (ongeveer 1  minuut)
  10. Klaar

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...