zondag 4 augustus 2013

perziktoetje

Ik had nog wat lekkere malse perziken liggen (mals als in:moet dringend op) en bedacht er dit lekkere toetje mee.



Voor 2 porties
  • 15 gr hazelnoten
  • 2 perziken
  • 150gr plattekaas (kwark)
  • 10gr honing
  • eventueel wat vanille extract
  • (arachide)olie of boter
  1. Roer de plattekaas met de honing (en eventueel half lepeltje vanille-extract) en zet in de koelkast
  2. Was de perziken en snijd in schijfjes/blokjes
  3. Hak de hazelnoten in grote en kleinere stukjes 
  4. Verwarm een grillpan op het vuur en doe er wat olie of boter in
  5. Bak de noten en perzik een vijftal minuten in de pan.
  6. Verdeel de perzik en noten over 2 bordjes, schep er de plattekaas over
  7. Klaar
Ook lekker als ontbijt met wat muesli ofzo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...