zondag 5 juli 2015

Rucolaspread

Wat vinden we in de koelkast? Rucola, pijpajuin en ijsbergsla maar geen lekker veganistisch beleg. Zelf maken dan maar. Lekker, veganistisch, rotzooivrij en de restjes zijn weer opgeruimd ;-)
Lijnzaadolie is niet alleen lekker, het bevat ook veel omega-3, een essentieel vetzuur dat we niet altijd voldoende binnenkrijgen.  

Voor ongeveer 3 boterhammen

  • 1 lepel zonnebloempitten
  • een handje rucola
  • 1 teentje look
  • 1 lente-uitje
  • een vijftal blaadjes ijsbersla
  • een lepel (lijnzaad)olie
  1. Was de rucola, lente-ui en sla. Pel de knoflook en snij in 4
  2. Doe alles in de hakmolen en draai tot een smeerbare massa
  3. Kruid met peper en een beetje zout.
  4. Bewaar in de koelkast of eet gewoon op.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...