maandag 20 juli 2015

Nutella-ijsjes

Hazelnoot en cacao: dan denk je toch aan nutella? Daarom deze nutella-ijsjes die lekker en rotzooivrij zijn. Ze zijn in 1,2,3 gemaakt.Het moeilijkste is wachten tot ze bevroren zijn.


Voor 3 ijsjes (90ml per stuk)
  1. Doe alles in de blender en mix tot een gladde massa
  2. Verdeel het mengsel over ijsvormpjes en zet minstens 8 uur in de vriezer.
  3. Geniet

OPMERKINGEN
  • Ik heb dus gewoon notenmelk gemaakt en het laatste gedeelte (dat meestal het meeste stukjes bevat) gebruikt voor de ijsjes.De andere melk heb ik nadien gezeefd voor ander gebruik
  • de ahornsiroop is optioneel.Uiteindelijk was het door de banaan zeker zoet genoeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...