zondag 18 mei 2014

Mueslipannenkoek

Het zal het mooie weer zijn maar ik was vandaag al lekker vroeg op en had zin in een ontbijtje. Veel heb je soms niet nodig om iet lekker te maken.
Ik at mijn muelsipannenkoek met Vrolingse perenstroop maar ahornsiroop lijkt me ook heel lekker. Suikervrije muesli is niet zo moeilijk te vinden. De simpele budgetmerk varianten zijn vaak suikervrij  en spotgoedkoop. Ook bij biologische muesli vind je veel suikervrije opties.

a


Voor 1 portie
  • 30gr muesli
  • 20gr speltmeel
  • 1 lepel lijnzaad + 3 lepels warm water
  • 3 lepels troebel appelsap
  • kokosolie
  1. Meng het lijnzaad met het water en laat 5minuten staan
  2. Roer de muesli en meel door elkaar
  3. Roer er het lijnzaad en appelsap door.
  4. Verhit een lepel kokosolie in een panen zet het vuur klein
  5. Giet hier het deeg in en vorm met behulp van een lepel een mooie pannenkoek
  6. laat ongeveer 5 minuten bakken en draai de pannenkoek om.
  7. Bak ook de andere kant 5 minuten
  8. Eet zo of serveer met perenstroop of ander natuurlijk zoet.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...