vrijdag 3 januari 2014

Bounty ice cream

Lekker makkelijk dessertje. Ideaal voor als je zin hebt in bounty, ijs, chocolade,zoet,...
Enige nadeel? je moet de bananen  op voorrand in de diepvriezer doen maar ik heb er gewoon altijd standaard in liggen.
Ik heb dit recept ook al eens gepost met gesmolten chocolade maar dit is 100% suikervrij onder dat je dure chocolade moet kopen.
Voor 2 personen


  • 1 banaan
  • 2 goede lepels kokosolie
  • 1 lepel cacaopoeder 
  • klein handje geraspte kokos
  1. Snij de banaan in 2 en steek in elke helft een tandenstoker (of ander stokje)
  2. Leg de banaanstukjes in een bakje en zet enkele uren in dediepvriezer
  3. Smelt de kokosolie op een laag vuurtje
  4. Roer er de cacao door en giet in een diep bord
  5. Doe ook wat geraspte kokos in een diep bord
  6. Rolde banaan eerst door het cacao mengsel en dan door de geraspte kokos 
  7. Zet terug een half uurtje in de diepvriezer 
  8. Smullen maar

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...