donderdag 16 januari 2014

Mangomouse met Griekse yoghurt

Gemakkelijk dessert. Ik had het al eens gepost maar dit is een iets chiquere versie die ik had gemaakt voor bezoek. Klik hier voor de basisversie 

Als je over hebt kan je dit de volgende dag als ontbijt eten.Gewoon wat muesli erdoor en klaar.





Voor 4 personen

  • 1 mango
  • 300gr Griekse yoghurt
  • 6 eetlepels granaatappelpitjes
  • eventueel schijfjes sinaasappel of ander fruit voor de versiering
  1. Schil de mango.Snij het vruchtvlees van de steen en doe al het fruit in de keukenmachine. Hak fijn
  2. Roer de yoghurt door de mango.
  3. Roer  4 eetlepels granaatappelpitjes door het yoghurtmengsel.
  4. Zet een uurtje in de koelkast
  5. Verdeel de mousse over 4 kommetjes. 
  6. Verdeel de resterende granaatappelpitjes over de kommetjes (en eventueel nog ander fruit)Doe dit vlak voor het serveren
  7. Smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...