vrijdag 23 oktober 2015

Rode havermoutpap

Een ontbijt kan toch simpel en makkelijk zijn. Een beetje fruit, wat havermout en eventueel wat noten, zaden of pitjes. Meer moet het toch niet zijn (of toch niet elke dag).
Dit ontbijt kan je 's morgens snel klaarmaken en kan ook voor 2 dagen klaargemaakt worden. Je kan de avond van te voren wel al alles klaarzetten.

Voor 1 portie
  • 1 pruim 
  • klein trosje blauwe druiven
  • 40gr havermout
  • 1 volle lepel gemengde zaadjes en pitten
  1. Zet de havermout 's avonds in voldoende water te weken. Giet 's morgens af
  2. Halveer de pruim en verwijder de pit. Haal de druiven van de steeltjes
  3. Doe alles in de blender of hakmolen en mix tot een gladde massa
  4. Smakelijk



Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...