dinsdag 16 juni 2015

Asperges met zalm en pasta

Ik had van iemand zelfgeteelde asperges gekregen met een recepttip erbij. Een beetje aangepast en onmiddellijk uitgeprobeerd.

Voor 2 porties
  • 12-tal asperges
  • olijfolie
  • 8 gedroogde tomaatjes
  • 60gr volkorenpasta
  • 2 zalmfilets
  • peper en zout
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking
  2. Schil de asperges, snij het harde uiteinde eraf en snij de asperges in stukken.
  3. Snij de zongedroogde tomaat in 2
  4. Verhit olijfolie in een pan en bak de zalmfilets
  5. Verhit olijfolie in een andere pan en stoof de asperges op een laag vuurtje. 
  6. Voeg de tomaatjes en uitgelekte pasta toe en bak kort mee. Kruid met wat peper en zout
  7. Serveer de pasta met de zalm
OPMERKINGEN
  • Als bij het snijden van de asperges nog veeldraadjes zichtbaar zijn heb je niet goed geschild.
  • Gooi de schillen en uiteinden van de asperges niet weg. Maker een heerlijke soep van

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...