dinsdag 3 juni 2014

Appeltaartpudding

Pudding is misschien niet de juiste naam voor dit dessertje maar what's in a name. Eigenlijk is het meer een herfstdessertje denk ik maar het is zo lekker dat het niet echt uitmaakt. En er blijft maar appel in mijn fruitpakket zitten....
Een iets grotere portie lijkt me ook een heerlijk ontbijt.

Voor 2 grote porties
  • 100gr zelfgemaakte yoghurtvervanger
  • 1 appel
  • eventueel een scheutje ahornsiroop of agave of wat dadels of rozijnen
  • amandelschilfers voor de afwerking
  1. Was de appel, verwijder het klokhuis,snij in grote stukken en doe in de hakmachine
  2. Hak fijn
  3. Doe er de yoghurtvervanger  en eventueeliets zoet bij en hak nog eventjes om te mengen
  4. Rooster de amandelschilfers in een droge pan
  5. Serveer de pudding met een laagje amandelschilfers

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...