vrijdag 3 oktober 2014

Norichips

Makkelijk, snel en verrassend. Een leuk borrelhapje om gasten te verrassen of gewoon zelf op te smullen. Ook handig om restjes norivellen te verwerken
Voor 2 porties
  • 2 norivellen (van de sushi)
  • 1 lepel rijstolie (of andere)
  • Peper, chilivlokken, kruiden naar smaak
  1. Verhit de helft van de olie in een grote pan
  2. Leg 1 vel in de pan en strooi er wat kruiden op
  3. Draai na ongeveer 30 seconde om (ik gebruikte een keukenpincet)
  4. Kruid opnieuw en laat nog een 20tal seconde bakken. Zorg dat het niet aanbakt. Haal uit de pan
  5. Voeg de rest van de olie toe en herhaal de stappen met het tweede norivel
  6. Breek de gebakken norivellen in stukjes. Smakelijk

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...