woensdag 18 december 2013

pasta spinachi

Soms mag het eten al eens simpel zijn. Zeker n ik bezig ben aan de laatste dagen voor de vakantie. Dus werd het vandaag pasta spinachi.
Een heerlijke makkelijk vegetarische maaltijd die goed vult. En door de zongedroogde tomaatjes, feta en olijven geeft ze een zuiders gevoel op een winteravond.






Voor 2 porties

  • 80gr volkorenpasta
  • 50gr feta
  • 1 ui
  • 1 teentje look
  • ongeveer 400gr diepvriesspinazie
  • 8 zwarte olijven
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 koffielepels kappertjes
  • olijfolie
  1. Kook de pasta
  2. pel de ui en de look en snipper
  3. Verwarm de olie in een pn en fruit de ui en de look
  4. Voeg de spinazie toe en laat slinken
  5. Snij ondertussen de olijven en tomaatjes toe. Voeg samen met de kappertjes toe
  6. Snij de feta fijn en roer door de spinazie
  7. Serveer met de pasta.
  8. Klaar

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Reacties zijn altijd leuk om te lezen dus bedankt dat je er even de tijd voor neemt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...