tag:blogger.com,1999:blog-6852946456687545471.post4861941485806172650..comments2024-03-28T09:39:08.301+01:00Comments on Op weg naar een rotzooivrij leven: Boekweit kiemenAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13431958318942096542noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6852946456687545471.post-27142102732130819262017-11-24T12:36:22.614+01:002017-11-24T12:36:22.614+01:00WOW ! Lijkt me lekker; ga ik ook eens proberen. Be...WOW ! Lijkt me lekker; ga ik ook eens proberen. Bedankt voor de stap voor stap en geruststellende omschrijving :-) Zelf heb ik al eens ge-experimenteerd met broccoli-sprouts. Wel even wassen en volgens dokter Rhonda op Youtube, kan je de werkzame stof (anti-oxidant glucorafanine die sulforafaan wordt) met meer dan 3 keer vermenigvuldigen als je de broccoli-sprouts 10 minuten verhit op 70 graden . . . <br />Ook op orthomoleculaire websites kan je belangrijke info vinden over broccoli en de werking van haar detoxificerende stoffen.<br />Het is zeker de moeite waard om eens in de broccoli-materie te duiken en natuurlijk met broccoli en/of de sprouts te gaan zoeken naar mogelijkheden. (smoothies bijvoorbeeld . . .)<br />Keep on going !Anonymousnoreply@blogger.com